Om Hurtig-Gutta

Vårt slagord

Transport er vårt yrke - hurtighet vår styrke

Hurtig-Gutta Transport AS er et lite, veldrevet og fleksibelt transportselskap som holder til i moderne lokaler i Skjetten i Oslo. Selskapet ble etablert i 1998 og er et 100% privateid transportselskap, og har hatt en sunn og jevn økonomisk vekst i alle år.

6 grunner til å velge Hurtig-Gutta

001-forklift-with-boxes

Erfaring

Selskapet består av rutinerte og serviceinnstilte personer med lang erfaring innenfor transportyrket. Vi kjenner markedet godt, og vet hva våre kunder forventer av oss til enhver tid. Vi skal ikke bare dekke behovet for transport samt overholde tidsfrister, men også yte god service overfor våre kunder og deres mottakere.

005-lock

Sikkerhet/kvalitet

Hurtig-Gutta Transport AS er til for å gi våre kunder den sikkerhet, kvalitet og hurtighet som de fortjener ved forsendelse av all slags gods. Punktlighet kan vi love på bakgrunn av mange års erfaring.

003-user

Uniformering/ID-kort

Vi har fast uniformering av samtlige sjåfører, slik at vi på den måten er lett gjenkjennelige for både kunde og mottaker. I tillegg er alle utstyrt med ID-kort, hvilket gjør det enkelt for kunden og orientere seg om hvem vi er og hvor vi kommer fra.

004-check

IK/HMS/IK-MAT

Hurtig-Gutta Transport AS benytter til daglig et eget kvalitetsstyringsverktøy (IK/HMS, IK/MAT) hvor innrapportering av avvik er et viktig moment.

002-box

Arbeidsmiljø

Hurtig-Gutta Transport AS er kjent for sitt gode arbeidsmiljø, og dette gjenspeiles gjennom våre blide sjåfører. Vår service og pålitelighet skal oppfattes som bedre enn den våre konkurrenter til enhver tid tilbyr, og vi etterstreber alltid å bli bedre på alle områder.

006-magic-wand

Forsikring

Alle våre oppdrag utføres i henhold til Nordisk Speditørforbunds bestemmelser (NSAB 2000). Vi sørger for at nødvendige forsikringer for transporten er i orden hos den enkelte sjåfør, men det anbefales at kunde tegner egen transportforsikring for verdifulle varer.

Ansatte

Våre ansatte er alltid behjelpelige med å finne en løsning som passer dine behov.

Hege K Thøgersen

Hege K. Thøgersen

Daglig leder

Elisabeth Svendsen

Regnskap og ass. daglig leder

Gunnar W. Thøgersen

Ansvarlig driftssjef

Pål Simen K. Thøgersen

Ansvarlig kundekonsulent

Dan Magnus Keim

Glenn-Espen Gjevik

Kjøreleder

Mona Ellingsen

Ordre/mottak